Thursday, December 13, 2012

#207 - Big bad wolf wolf wolf

So kitaorg pegi BBW last weekend. Bukak 63 hours straight tu kan? Kitaorg pegi Sabtu mlm lepas isyak n makan. MasyaAllah hazabnya jem kat pekan Seri Kembangan tu. Menyesal ikut situ. Kalau ikut SKVE clear je.. huhu

Anyway, dr umah nak ke Mines 1 jam lebih ye. Sampai sana pukul 11.45pm. Hazabbbb.. Terus masuk parking kat Mines sbb malas nak beratur lg masuk park MIECC tu. Ala, jln kaki dkt gila boleh terus masuk main entrance dia. So kalau nak masuk park MIECC tu byk keta, silalah park kat Mines je ye.

I was expecting kena beratur bagai time nak masuk sbb baca tweet masa 1st day tu (Jumaat) even midnite pun still ramai org beratur. Tapi, alhamdulillah masa kitaorg sampai kat luar tu kosong je. Yay! Masuk dlm mmg ramai org, tp tempat tu luas kan, so selesa je nak jln2. Pegi jln TAR time nak raya lg sesak rasanya. hihihi

Pukul 11.50 malam

Mcm last year sy byk borong pop up books utk anak2 buah sy. Tp tahun ni mcm tak byk sgt buku2 tu. So beli jelah apa2 buku yg berkenan. Buku tahun lps pon x habis baca lagi pun sebenarnye. HAHAHA

Kitaorg stay sampai pukul 3am. KH la yg beli byk, sumenye buku2 ilmiah. hoho I wish I had more time to read. Kang beli novel byk2 tu mmg konpem tak baca punya. Untunglah sapa yg rajin n byk time nak membaca. Yg sy beli tu buku yg kecik2 RM3 je, yg paling mahal RM15 ke RM20. PUAS HATI.


His vs mine.

Some of the above books (yg sy punya) are up for grab. Nantilah sy buat giveaway ke, contest ke. So watch this space okay!

Weekend ni diaorg nak bukak 60 hours straight pulak. So pd sesape yg ada masa n suka beli buku (baca belum tentu. hahaha) silalah pegi okay. Kalau terasa nak borong byk, bwk backpack or trolley so takdela sakit tgn nak angkut. Tapi korang boleh je 'park' kejap buku2 yg dipilih tu kat storage counter, then bila nak byr, baru collect balik buku2 tu.




Terima kasih lah pd owner BBW yg baik hati sgt buat sale gilak cenggini. Dahla suka buat kat area yg dkt dgn sy. HAHA It's a win-win situation kan. Diaorg dpt clearkan stock, kita dpt beli buku dgn harga yg super murah. Thanks BBW! 

5 comments:

LisaLisut said...

gila la KH buku dia semua ilmiah habis! KR buku dia asik how to get rich.lol.

i br nk ckp kt u gv away tp u dh buat dlu. xpn xyah gv away.kite main pos2 tkr buku jelah.hahaha.

sk said...

HAHAHAHA KH saje beli buku byk2 sbb nak claim tax rebate. lol

jom2 tuka buku jom. tp i byk beli buku psl pregnancy n how to loose weight je. hahaha

Moose said...

Buku beli kat bbw thn lepas tu aku tak habis baca lagi. Tahun nk sibuk baca pregnancy book. Haha.

cha said...

memang super murah ye u. i nk tgk abg i update kt fb byk giler dia beli. murah murah katanya. i pn mcm u takut tak sempat nak baca je haha alasan :p

sk said...

MOOSE:
Nnt time adik aqil bleh sambung baca. EH.

CHA:
buku tahun lps pon byk je i x baca lg. hihihi