Thursday, February 14, 2013

#209 - Brand new Kate blazer from Prettychase for sale

*sticky post. please scroll down for the latest entry. 

Hai!

Haritu sy ada beli blazer dr Prettychase, tp malangnya tak muat pulak sbb tak sedar diri ini dah gemok. haha Actually muat je, tapi bila pakai tu mcm sarung nangka sikit lah. hahaha

So, I'm letting go this blazer at only RM50 including postage. Harga asal RM79 ya. The blazer tak penah pakai (except try2 je n then dah sempit tu takde la pakai lg) n still with tag.


Measurement as in the above pic.

Measurements when laid flat (please double up the measurement below to get a full circumference)
Length: 62cm
Bust: 41cm
Armhole: 20cm
Shoulder: 38cm



Suka sgt dgn pleated kat belakang ni. Kalaulah ada size besaq sket... *sigh*

If u're interested, please email me at sk.adam[at]rocketmail.com. 

Thanks! :)

*gambar2 di atas adalah ihsan http://prettychase.com/1379-kate-blazer-black.html

3 comments:

thezaila said...

baru nk sambar.. tp ate, kalau ko x muat, aku apa ntah lagi.. susah oooii aku nk beli baju skang ni.. :(

sk said...

THEZAILA:
aku pon.. klu beli seluar ke, tang punggung + peha konpem ketat! grrr

Reen Tart Nenas said...

baru nak beli. tp disebabkan ko pun xmuat, aku yg gagah nie lagi la tak muat kan. hahahahha