Tuesday, January 22, 2013

#210 - Special giveaway!

I'm feeling a bit generous today. So yes, giveaway ini terbuka utk semua! And but not one, but TWO prizes up for grab!! =)

The first one, buku from BBW haritu.


nice book! the size is small and handy!


And the second one, is a key chain from my recent work trip to Singapore.




The rule is simple, just comment in this entry..
1. your date of birth 
2. which one do u prefer, either buku or key chain. (both also can but u can only win one. hehe)

2 winners will be selected randomly. Mudah kan? Closing date is Friday, 25th Jan '13. 

So apa lagi, tell me your birthday guys! :)

12 comments:

cha said...

my birthday is on 9th April 1985 huhu. i nak USS keychain boleh sebab i nak gemuk dan gemuk dan gemuk :p

~LeeyanaRadhi~ said...

Hi Sk...sy nk mencuba rezeki ini..hehe

DOB : 31 March 1984
prefer the book!..hehe

siappp..hehhe

Balkidz Hunny said...

Hihihi. Omelnye bagi giveaway!

1. 05-12-1985 (jeles lettew i muda lagi!)

2. Aku nak keychain plisss ;p

Anonymous said...

Assalamualaikum..
nak join,

1. 30.11.1982
2. i prefer the book coz i love reading..;)

-nurul-

yUmiE AzuRa said...

birthday yumie 07 March:)
of coz i want that book.
keychain tu klu la fridge magnet,dh lme nk.hahaha

yUmiE AzuRa said...

birthday yumie 07 March 1983.
Of cozi want that book:)
klu keychain tu adalah fridge magnet,dh lme nk yg tu.hahaha

nieda said...

1. 19 June
2. book and keychain. Tak kisahlah mana2 pun.

Hopefully ada luck. Hahah

Moose said...

aku tanak join tapi bila tgk tajuk special giveaway ni tetiba nak terkeluar komen,

hi dearie! hugs~~

matilah kena lempang. HAHA

sk said...

MOOSE:
Ko nak kena bad review dgn aku??? dah jom gi bata beramai2 beli sandal sama dgn nasrah. HAHAHA

Balkidz Hunny said...

korang cite ape nie weh sandal BATA pun ade.
mus, nak hugs ke?
ok dear, mmmuaahh! hahaha.
matilah jap lagi aku plak tak leh join wassap balik.

orked violet @ SYA said...

whoaaaa....best nye!! nak sangattt!!!

OK, nih nk foLLow instruction betOL2 nih!
-------
1. date of birth?
30 Mei 1987
(dengan bangge nye reveal DOB.hehe)

2. prefer which one?
of course No. 1-BUKU.
sebab Sya desperately nak kurrusssss..!!!
-------
excited nih! hehehe. thanks.

BTW, salam kenal =)

mumble-monster said...

Haha! Selalu jadi silent reader kat sini. Dulu2 penah la comment. Tak tau la Sk igt lg ke x. *dulu b2b jugak*

Papepun, saje je try luck.

DOB nana 19.12.1990

Hmm... prefer buku kot. Boleh jaga badan! :p