Thursday, January 31, 2013

#212 - Pemenang giveaway!

Pemenang mmg dipilih randomly. Tak tipu. haha




I wrote ur birth dates dkt kertas; biru utk yg nak buku & putih utk keychain then asked KH to draw the numbers.


So.... the lucky winners adalah.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*






Nieda (19 June) & Qis (5th Dec 1985. oii mudanya ko!! HAHAHA) !!!!!

Nieda ni actually my second cousin. Jarang jumpa, and tetibe few years ago kitaorg terjumpa kat blog. haha.. The last time we met masa wedding aku setelah bertahun2 tak jumpa. So, mmg rezeki Nieda lah utk dpt buku "Simple Principles to Eat Smart & Lose Weight" ni. :)

Qis, takyah citelah psl budak nih. Yg pasti dia #chantek. HAHAHAHA

So, to Nieda & Qis, bagi alamat eh. Hadiah akan diposlaju secepat mungkin.

Pada yg tak bernasib baik, jgn putus asa. Bak kata Vince AF, "kita sume adalah pemenang, tiada pengalah". LOL Akan ada lg giveaway dgn hadiah yg lain pulak... So, nnt cuba lg k!

8 comments:

cha said...

tak aci ni sedara u dapat haha. nanti GA lain bagi microwave please :P

nieda said...

Alhamdulillah rezeki..hehe
Hasnida Omar
26A Jalan Pulau Angsa U10/29,
Seksyen U10 Puncak Perdana,
40170 Shah Alam, Selangor

Balkidz Hunny said...

kahkahkah. aku tau dah aku bertuah dan #chanteks! eh?
HAHAHA. ok, aku wassap address nanti! yeayyy! :)

orked violet @ SYA said...

"tiada pengalah"

hehe. comeL giLE! =)

sk said...

CHA:
haha klu gaji 6 figures bolehla nak bg microwave. haha

NIEDA:
congrats2.. hehe

BALKIDZ:
okay. nnt klu sempat aku gi pos harini. hehe

SYA:
haha vince la comel. haha

paukacang said...

sk lepas ni kau buat giveaway lagi bagi la nandos ke pizza ke baru aku semangat skek hahaha

sk said...

PAUKACANG:
haha haip2, time pantang takleh piza. hahaha

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/