Friday, October 10, 2014

#227 - Bajet 2015

Semalam baru aku tau harini PM akan umum Bajet 2015. nampak nau pemalas amik tau isu semasa aku ni. bila org pos kat fb baru aku sedar. haha

bila cite psl bajet, sume org mesti nak tau gomen dpt bonus bape bulan je. pastu nnt br1m dpt berapa. benda lain org tak amik tau sgt kan. kikiki

ah, syukurlah dgn apa yg ada. kalau dpt bonus, alhamdulillah. :)

anyway, i've made plans for both of us this weekend. dah lama tak spend masa berdua je ni. weekend2 asyik ke sana ke mari je tak dok umah. kalau dok umah pun, ada je org dtg... excited pulak nak gi dating. dah lama tak tgk movie jugak ni. ingat nak tgk maze runner esok. i've been getting both positive n negative reviews about the movie. tp byk yg positive lah. hmm let's see...

eh, rajin pulak aku blog 2 hari berturut2 ni. bosan sgt lettew.. :D

No comments: