Wednesday, October 15, 2014

#229 - Cuti umum 2015

Haritu dok cari calendar cuti umum 2015. jumpa kat google, tapi rupanya tak updated sebenarnye. yg cuti wesak tu kalau calendar kat google byk tunjuk 1 jun, tapi sebenarnye 3 may..

 Hari Wesak bagi tahun 2015 telah ditetapkan pada 3 Mei 2015. Pengesahan telah dibuat oleh Persatuan Buddhist Malaysia. - www. kabinet.gov.my

so here's the updated version. gigih aku buat calendar sendiri sbb just nak highlight cuti umum & cuti negeri Selangor. hehe

byknya long weekend next year. boleh dah plan nak cuti2 next year... :D




Utk negeri2 lain, boleh refer jadual kat bawah ni. taken from http://www.kabinet.gov.my/index.php/hari-kelepasan-am


 

 

6 comments:

cikTari said...

SK,

10 Nov should be Deepavali right?

sk said...

ciktari:
ah, nasib baik u perasan. thanks for pointing that out! dah edit.. ngeeee :D

LisaLisut said...

thorbaekkkkkkkkkkkkk

sk said...

lisa:
jom pi holiday lisa!!

Balkidz Hunny said...

Alaa selangor ke. cuti tak sama. eh tapi mekasih jugaklah. lagi bagus kalau ko rajin email kat aku yg excel kalau ade. kihkihkih

sk said...

balkidz:
anje angat ni siap nak excel file.. nnt bg email.. hahaha