Monday, June 1, 2015

#235 - Hello!!

genap 6 bulan x update blog. sampai dah lupa password. kikiki

2015 has been good so far. biasalah kehidupan ada ups and downs. so think positive jeee.. yg tak best kita lempar jauh2.

what i've been up to? some of the highlights of 2015...

hong kong
went to hk for our 4th anniversary trip. bestnya dok hk.. love love love their mrt system. kalau dok sana mesti kurus sbb asyik berjalan je. hehe

gigih jugak study blogs n forum masa nak plan for the trip. tapi berbaloi la.. rasa puas hati pegi trip mcm ni. tp balik tu pokai sbb sakan shopping kat sana. ohh disneyland.. kenapa sume brg comel sgt niiii??


bersama hasil beli, belah dan kemudian pokai. :p


umrah
alhamdulillah.. kitaorg baru blk umrah 3 minggu lps. walaupon dh nak dkt sebulan, tapi sampai skang teringat2 lg.. BEST. TENANG. INDAH SUNGGUH PERASAAN KAT TANAH SUCI. ha siap caps lock kau.


lps amik gambar ni kena halau dgn pak guard. haha


nantilah.. insyaAllah KALAU rajin aku update serba sedikit kisah di hk dan masa umrah. harap2 rajin lah. sbb kalau tak cite kt blog nnt lama2 lupalah pulak sume benda. almaklumlah, nak masuk 33 thn ni, makin pelupa lak rasa.

semoga aku rajin. :)

1 comment:

Sasha said...

SKkkkkk i ni haha im back. Seronoknya dapat pegi mekah. Semoa ada rezeki i pulak lepas ni